Zeven werken van Barmhartigheid

Vorig jaar tijdens de Veertigdagentijd maakte Corona dat we in quarantaine terechtkwamen. Midden in de Veertigdagentijd 2020 begon ik met radio-uitzendingen samen met Radio Bloemendaal. Dagelijkse meditaties. De meditaties kunt u nog steeds terugluisteren via Radio Bloemendaal of via mijn website Juup van Werkhoven

Meditatieve avondgebeden
In deze veertigdagentijd doen we het anders. Geen dagelijkse meditatie, maar elke woensdagavond een avondgebed. Ook als alternatief voor de vespers die niet door kunnen gaan. Met mooie muziek, poëzie, teksten en gebeden en een korte overweging. On-line, een radio-uitzending via Radio Bloemendaal. Aan de uitzendingen hebben meerdere mensen meegewerkt. Zo is de muziek deze keer niet alleen van CD of youtube maar ook live opgenomen. Bij de uitzendingen hoort een programmaboekje, dat u HIER kunt downloaden.

Thema ‘Ik ben er voor jou’
We laten ons inspireren door de zeven werken van barmhartigheid, met als thema: ‘Ik ben er voor jou’. Een thema dat is aangereikt door Kerk in Actie.

Vanaf Aswoensdag 17 februari
De uitzendingen zijn elke woensdag in de Veertigdagentijd om 19:30 uur rechtstreeks te beluisteren via Radio Bloemendaal. U Kunt ze ook terugluisteren.

Ik wens u namens iedereen die heeft meegewerkt aan deze avondgebeden een goede Veertigdagentijd, een goede voorbereiding op Pasen.

Met een hartelijke groet in verbondenheid,
Juup van Werkhoven-Romeijn

Afbeelding: Barmhartigheidsraam, Freiburger Münster, ca. 1230-1250.
Bron: commons.wikimedia.org… fotograaf James Steakley

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Meditaties. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *