De dienst vorige week, 10 juni, was een feestelijke dienst, met kinderkerk, avondmaal en een bijdrage van de Nicolaascantorij.  De Nicolaascantorij vierde hun 50 jarig bestaan en trakteerde op taart en op een koffieconcert na afloop van de viering.

Het koffieconcert werd goed bezocht, de cantorij zong prachtig en de toehoorders waren er zéér over te spreken, hadden ook wel iets van bezieling gevoeld; de taart was heerlijk, en op.

Ed Broeze hield voorafgaande aan het concert een toespraak en sprak de dank uit aan o.a. de oprichter van het koor, die met zijn vrouw aanwezig was bij dit jubileumconcert. Ook sprak Ed de wens uit dat de samenwerking met de Kerkgemeente nog lang voortgezet mag worden.

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Fotoalbums. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Terugblik 10 juni 2018

1. Kees van Kooten Niekerk schreef:

Ik lees hier over een toespraak van Ed Broeze in Edam. Tijdens mijn studententijd in Amsterdam ben ik met ene Ed Broeze uit Edam bevriend geweest. Dat moet wel de Ed Broeze zijn, die de toespraak gehouden heeft. Ik woon sinds 1977 in Denemarken en heb daarna geen kontakt meer met hem gehad. Maar ik zou het erg leuk vinden nog eens iets van hem te horen. Zoudt U mij zijn e-mail adres kunnen geven?

Bij voorbaat hartelijk dank!

Kees van Kooten Niekerk
    Børupvej 244