Uitje ouderendiaconaat 12 mei 2016

Donderdagochtend om 9 uur vertrokken we met een volle bus richting Friesland.

Het was een prachtige heldere dag met stralende zon en flinke wind. Na een mooie busrit kwamen we aan in Workum bij het Jopie Huisman Museum. Daar werden we ontvangen met koffie en heerlijk appelgebak, daarna konden we genieten van de bijzondere kunstwerken door Jopie Huisman gemaakt.
Daarna met de bus naar de haven in Harlingen, daar lag de Regina Andrea al op ons te wachten. Aan boord kregen we een heerlijke warme lunch en vervolgens ging iedereen op het dek zitten. We hebben onder een stralende hemel een heel erg mooie rondvaart gemaakt door de havens. We kijken terug op een zeer geslaagd uitje. Iedereen was tevreden.

De dames van het ouderendiaconaat, Joke Roodhart, Ina Bakker en Karen Dekker werden alle drie heel hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet voor het ouderendiaconaat.
Joke neemt afscheid vanwege haar verhuizing naar Vianen en de Ina en Karen hebben ook de keuze gemaakt ermee te stoppen. Inmiddels heeft is al een aantal dames gevraagd dit mooie werk voort te zetten. Ook vanaf deze plaats: Joke, Ina en Karen hartelijk dank voor al jullie mooie werk!

Foto’s: Cora den Engelse

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Fotoalbums. Bookmark de permalink.