Opruimen zolder Librije

Op (herhaald) verzoek van organisator Rien stonden maandagmorgen om 09.00 uur 10 flinke kerels klaar om de Librije zolder leeg te halen zodat deze ruimte klaar was voor groot onderhoud.
Op zich geen overbodige luxe omdat de zolder een verzamelplek was geworden van allerlei attributen die de afgelopen jaren niet weggegooid mochten worden maar waar nooit iemand ooit naar om keek.
Ook was het de plaats waar in oude stalen archiefkasten het lief en leed van de Hervormde gemeente was verzameld. Nu overbodig omdat de inhoud na een grondige studie, en selectie, verhuisd was naar het Waterland archief.
Drie aanhangers tot de nok vol gestuwd gingen richting Volendam en Purmerend waarbij de vermelding dat het oud ijzer zelfs 69 euri op bracht!
Bijgaand wat plaatjes van dit gebeuren, waarbij opvalt dat de zogenaamde actieplaat waarop iedereen zijn best staat te doen rond de aanhanger niet al te scherp is (dat krijg je met een fotograaf die niet gewend is vroeg op te staan!), de sterke man Dirk de Waart in z’n eentje een archiefkast door het raam naar buiten wierp en de nestor van de groep Freek de Vries niet alleen een goed kop koffie kan zetten maar ook de rest van de morgen meer dan actief was!
Met groet Arie

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Fotoalbums. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *