Op Weg naar Pasen 2024

Pasen valt vroeg dit jaar. De Veertigdagentijd begint al op Aswoensdag 14 februari. Ook dit jaar verzorg ik in de Veertigdagentijd meditaties, uitzendingen via Radio Bloemendaal.

2024 is het jaar van de verkiezingen:
Europese verkiezingen, presidentsverkiezingen in Amerika en in Rusland. En in ons land houdt het vervolg van de verkiezingen van november 2023 de gemoederen bezig.

De Veertigdagentijd is een periode van bezinning. Dit jaar wil ik jullie meenemen in een bezinning op actuele thema’s die in de samenleving en bij al die verkiezingen een rol spelen: Klimaat, bestaanszekerheid, asiel en migratie, rechtvaardigheid en solidariteit, vrede en veiligheid, vrijheid. Speelt het geloof een rol, inspireert de Bijbel ons bij ons denken over de inrichting van onze samenleving? Een spannende zoektocht!

De eerste uitzending staat vanaf donderdag 22 februari on-line op de website van Radio Bloemendaal: www.radiobloemendaal.nl…
Daarna is er steeds op donderdag een nieuwe uitzending. Zes uitzendingen van ongeveer 15 minuten.

Je kunt je abonneren op een wekelijkse E-mail met een link naar de uitzending en een foto meditatie. Was je bij vorige meditaties ook geabonneerd op de E-mails, dan ontvang je de mails automatisch. Was je nog niet eerder geabonneerd? Dan kunt je je via mijn website aanmelden: www.juupvanwerkhoven.nl…

Juup van Werkhoven-Romeijn

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Meditaties. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *