Herdertjestocht ‘Volg de Sterren’

De sterrenhemel rond onze aarde is misschien wel het indrukwekkendste dat er bestaat. Onze plaatsgenoot André Kuipers praat daar graag over. In vroeger tijden deden de herders dat. Je kunt binnenkort zelf meemaken en ontdekken waarom. Want op kerstavond 24 december vanaf 16.30 uur organiseren we in de Grote Kerk de indrukwekkende herdertjestocht ‘Volg de Sterren’. Verkleden in de sfeer van Kerst of het Kerstverhaal – bij voorbeeld als herdertje of als engel – mag, maar hoeft natuurlijk niet.

Begeleid door een bijzonder spoor van 2017 lichtjes loop je in drie kwartier langs zeven bijzondere ‘sterrenplekken’. Onderweg zien, horen en ervaren we met elkaar het Wonder van Kerst anno nu. Daarna is er chocolademelk, druivendrank, glühwein en een appel-lekkernij voor iedereen. Allemaal warm natuurlijk, want dat past bij Kerst. 

Aanmelden
Wil je graag deelnemen, meld je dan aan via een van de onderstaande knoppen met het tijdvak van uw voorkeur om de tocht te beginnen. Het aantal personen per aanmelding is maximaal 12. Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus pak vanaf 6 december je kans!

Deelname
Zodra wij de aanmeldingen verwerkt hebben en de indeling is afgerond, ontvangen de deelnemers een bevestiging met het tijdstip waarop jullie tocht van start gaat. Je ontvangt dan ook het rekeningnummer voor jullie bijdrage van 2 euro per persoon (inclusief consumpties).

24 december wordt een bijzondere dag, mis het niet, schrijf je op tijd in en … maak het bekend op school en thuis !

Dus: start nu je aanmelding en klik op een van de onderstaande knoppen om je te kunnen inschrijven !

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *