Kinderkookcafé

Geslaagde actie voor de Voedselbank met het KinderKookCafé!

Zondagmiddag  9 november was het een komen en gaan in de Singel! Veel kinderen en vrijwilligers hadden de handen uit de mouwen gestoken om alle bestellingen CupCakes en Appelmoes rond te krijgen. Ook verse pepernoten kwamen er uit de ovens rollen.

Voor iedereen die zijn of haar bestelling kwam halen stond een kopje koffie of thee klaar, met daarbij natuurlijk een verse cupcake! Wat een gezelligheid rond de tafels: jong en oud, opa’s, oma’s, ouders, kinderen: iedereen had het best naar z’n zin!

Ruim 300 cupcakes zijn er gebakken, en vele, vele liters appelmoes gemaakt. Dit gaf een prachtige opbrengst van ruim € 335,-  voor de Voedselbank!! Die zal het goed besteden, zodat de gezinnen die het zo hard nodig hebben ook komende tijd weer iedere week op hun pakket kunnen rekenen.

Aan iedereen die meegeholpen heeft met organiseren, sponsoren, bakken, koken, verkopen en natuurlijk door te bestellen: Heel, heel veel dank namens de Voedselbank.

En natuurlijk ook heel hartelijk dank voor alle spullen die iedere week zo trouw worden meegenomen naar de kerk! Daar gaan we gewoon mee door. Het blijft zo hard nodig!!

Namens Kiek, José, Maayke, Tineke en Henriette, van KKC en Diaconie

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Fotoalbums. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *