Kerk op wintersport 2020

We waren volgeboekt, maar door persoonlijke omstandigheden zijn er weer enkele plekken beschikbaar!!
Het prachtige hotel Berghof in Wagrain (Oostenrijk) ligt midden op de piste. Goed verzorgd en in een prachtig skigebied.
We vertrekken vrijdagavond 17 januari en komen terug zaterdagmorgen 25 januari.
De kosten per persoon bedragen voor de busreis en halfpension 6 dagen € 695,00, (op basis van 2 personen op een 2 persoonskamer).
De toeslag voor een 1 persoonskamer is € 174,= ( waarvan er nu weer één beschikbaar is)
Ook is er weer plek voor een man die met een ander een kamer wilt delen!!
De skipas en lunches zijn zoals altijd voor eigen rekening .
Voor meer informatie en/of aanmelden kan je terecht bij: Rien en Helma de Vries
Vriendelijke groet van het Team KoW 2020

Dit bericht is geplaatst in Kerkreizen. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Kerk op wintersport 2020

1. Tuinman schreef:

Volg de kerkdiensten van de Open Hof Kerk via kerkdienstgemist.nl…, ook tijdens de Wintersport vakantie Waar je ook heen bent, je hoeft de kerkdiensten en informatie van de kerk niet te missen. Tegenwoordig hebben veel hotels en campings wifi. Je kunt dan je laptop, mobiele telefoon of tablet gebruiken om de website van de kerk te bezoeken en te luisteren naar de kerkdiensten. U kunt live meeluisteren of u kunt later een dienst terug luisteren. De diensten worden circa 6 maanden bewaard.