Deze week in de kerk

PaasChallenge 2021

Leuk dat je meedoet met de PaasChallenge 2021 – De Weg door Jeruzalem.
Dit spel neemt je mee door de stad Jeruzalem in de tijd van Jezus.
Je kiest in het begin van het spel één van de vier karakters:
● Claudia: een powervrouw die haar tijd ver vooruit is.
● Juda: een man die leeft voor liefde.
● Jozef: een spirituele leider.
● Jozua: een echte vrijheidsstrijder.

Voor meer informatie volg deze link:  Instructie deelnemers

Vrijdagavond – Erev Shabbat

TOT NADER BERICHT GAAT DE EREV SHABBAT KOMENDE TIJD NIET DOOR VANWEGE CORONACRISIS.

Ter voorbereiding op het weekend vieren we elke vrijdag met elkaar de maaltijd in Protestantse Kerk de Swaen, als een soort Erev Shabbat.

U bent allen elke vrijdag van harte welkom vanaf 18.00 uur om rond 18.15 uur aan tafel aan te schuiven (aanvang maaltijd). Ook kinderen natuurlijk van harte welkom.
De maaltijd begint met een kort liturgisch moment en daarna eten we samen en bespreken we met elkaar, wat ter tafel komt. Uw bijdrage is 4 euro per persoon, 2 euro per kind, maximaal 10 euro per gezin.

Graag uiterlijk donderdag 17.00 uur even opgeven bij Christine Vreeswijk: e-mail of 06-18167991.
Maar wacht er niet te lang mee, want de ruimte is beperkt!
Ingang aan de Nieuwehaven.

* mocht u een allergie hebben of zich aan een bepaald dieet houden, geef het gerust even door.