Kerkbrief 852 voor zondag 16 september – Startzondag 2018

Van harte welkom op de Startzondag. Om 10.00 uur beginnen we met een dienst in de Grote Kerk. Voorganger is onze eigen predikant ds. Mirjam Koole. Ook gasten zijn van harte welkom!

In de kinderkerk krijgen de kinderen een verhaal te horen over Jozef, die bijzondere dromen droomt. Na de dienst gaan de kinderen nog meer leuke dingen doen.

Komende seizoen: een goed gesprek
Vandaag vieren we met een feestelijke kerkdienst het begin van het nieuwe seizoen. Gerard Cazemier speelt op de piano en Jan van Ginkel op het orgel. Het thema van deze dienst is tevens het thema van het komende seizoen: Een goed gesprek.

In de kerk voeren we het gesprek over alles en nog wat, maat wat betekent een goed gesprek eigenlijk in het licht van mijzelf, de ander en God?

Na de dienst zal ds. Mirjam Koole de nieuwe activiteiten voor 2018-2019 presenteren.

Daarna zijn er workshops, waarin op verschillende manieren wordt ingegaan op het thema. Het volledige overzicht hiervan staat in de berichtjes hieronder.

Deze feestelijke dag sluiten we rond 13.00uur af met een lunch in de Swaen. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

Kerkbrief en liturgie zijn op te vragen bij pastoraat@kerkgemeente.nl…