Kerkbrief 877 voor zondag 10 maart 2019

Van harte welkom bij de dienst om 10.00 uur in P.K. de Swaen. Het is de eerste zondag in de Veertigdagentijd – Invocabit. Gastvoorganger is ds. Peter Hoogstrate.

Kerkbrief openen klik hier

Er is kinderkerk en oppas voor de kleinsten. De kinderen gaan ook op weg naar Pasen. In het paasproject lopen ze samen door Jeruzalem langs de belangrijkste plekken, dit keer richting de stadspoort van Jeruzalem. Alle kinderen van harte welkom!

Graag wil ik uw aandacht vestigen op de Paaswake, zie pagina 16 van het Venster. Ook uw kinderen, kleinkinderen of buurkinderen zijn van harte welkom om hieraan mee te doen. Binnenkort volgt meer informatie.

De kerkgemeente is sinds deze week actief op Social Media, namelijk op Instagram. Om ons te volgen is het het makkelijkst de ‘Instagram-app’ te installeren op uw iPad, tablet of smartfoon. Daarna kunt u de ‘Kerkgemeente Edam’ volgen.

Als u de dienst thuis wilt volgen kan dat door in de zwarte balk bovenaan onze website het woord ‘opnamen’ aan te klikken. Dan kunt u thuis luisteren. U kunt ook de ‘Kerkdienst gemist-app’ op uw iPad, tablet of smartfoon installeren.

Dit bericht is geplaatst in Kerkbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *