Kerkbrief 856 voor zondag 14 oktober 2018

Iedereen is van harte welkom bij de dienst om 10.00 uur in P.K. de Swaen. Voorganger is onze eigen predikant ds. Mirjam Koole.

Amos
Zoals op Startzondag al aangekondigd, zullen in mijn komende diensten het denken en handelen van de profeten centraal staan. De eerste profeet is Amos: een klein profetenboek met een groot verhaal. We lezen hoe God door middel van Amos spreekt en hoe Amos oog heeft voor wat de mens treft in het leven. De dienst wordt muzikaal omlijst door de cantorij.

Liturgie openen klik hier

Er is kinderkerk en crèche. In de kinderkerk lezen we deze keer het verhaal over hoe Jezus de kinderen zegent. De kinderen ontvangen het daarbij horende verzamelkaartje.

Iedereen van harte welkom!   Mirjam Koole

Vandaag beginnen we met onze pelgrimstocht richting Santiago. Om 12.00 uur vertrekken we vanaf het busstation naar Amsterdam. We lopen het eerste deel van het pelgrimspad ‘Langs Kansels, Ketters en Kaarsen’, 6 à 8 km. Toegankelijk voor jong en oud.

Kerkbrief openen: klik hier.

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Kerkbrieven. Bookmark de permalink.