Kerkbrief 840 voor 1 juli 2018

Iedereen van harte welkom in de dienst in de Grote Kerk om 10.00 uur. Gastvoorganger is dhr. Erik Wegman.

Hij stelt zich voor:

Het wordt nu al het 6e jaar dat ik in de PKN gemeente in de Grote Kerk in Edam mag voorgaan. Ik kijk er telkens naar uit, omdat het voor mij ook een verband is naar mijn goede kinderjaren in Dordrecht. Opgegroeid in een degelijk Hervormd Gereformeerde Bonds-gezin, dat zich later bewoog naar het confessionele midden, zijn wij met ons huidige gezin later door omstandigheden uitgekomen in de ‘evangelische’ stroming.

Al 36 jaar gelukkig getrouwd met Joke en in het rijke bezit van 2 zoons, Ruben van 31, getrouwd en wonend in Dublin en Alex van 25. Naast het ‘tenten-makers-principe’ (zoals Paulus) van mijn baan als controller, verzorg ik rond de 35 spreekbeurten per jaar in diverse kerkelijke stromingen.

Ik probeer mij daarbij nadrukkelijk te bewegen zonder de bekende kerkmuren en dat lukt tot nu toe goed. Ik heb pas op mijn 40e een late roeping ontvangen en theologie gaan studeren in deeltijd, wat resulteerde in een bachelor. Mijn passie is om het evangelie als echte Blijde Boodschap van Jezus Christus dichtbij de mensen te brengen in een moderne vorm en vooral praktisch toepasbaar voor het dagelijkse leven. Met als duidelijk uitgangspunt: Maak het verschil in deze wereld
Erik Wegman

Er is deze zondag geen kinderkerk. Volgende week is de laatste keer kinderkerk vóór de zomervakantie. We hopen dat álle kinderen dan komen.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.