Kerkbrief 838 voor zondag 10 juni

Aanstaande zondag bent u van harte welkom bij de dienst in de Grote Kerk. In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal.

Vandaag staat de man uit Ethiopie centraal.  De apostel Filippus ontmoet een man uit Ethiopie die in Jezus gaat geloven. In het boek Handelingen lees je hoe er op steeds meer plekken over Jezus verteld wordt en hoe steeds meer mensen in het verhaal van God en mensen gaan geloven. Maar verstaan we werkelijk wat we lezen? In de kerk lezen we Handelingen 8: 26-40.  Dit verhaal staat ook in de kinderkerk centraal. De kinderkerk en de creche zijn in de hulpkerk.

In deze dienst worden Alida Gorter en Sita de Waal als pastoraal medewerker bevestigd en Cora den Engelse wordt herbevestigd in haar ambt als pastoraal ouderling.  Daarnaast vieren we het avondmaal aan tafels in het koor. Al met al een feestelijke viering.

Na de dienst geeft de Nicolaascantorij een klein koffieconcert ter ere van hun 50-jarige bestaan.

Iedereen is van harte uitgenodigd! Ds. Mirjam Koole

Er is ook kinderkerk en oppas voor de kleinsten.