Kerkbrief 823 voor zondag 25 februari 2018 – 2e zondag in 40-dagentijd

Zondag 25 februari bent u van harte welkom in de dienst om 10.00 uur in P.K. de Swaen.

“Wie ooit weleens in de bergen heeft gewandeld weet dat er op toppen van bergen vaak kruizen staan. Waar mensen hun naam inkerven om aan te geven dat ze de top hebben gehaald. Het kruis symboliseert de verbinding van de aarde met de hemel. Vandaag gaat het over die verbinding. Over de manier waarop wij aardse mensen ons ten diepste met het hemelse verbonden kunnen voelen. We lezen twee verhalen uit de Bijbel waarin van een bijzondere ontmoeting op een berg sprake is. De berg als plaats en teken van waar God zich met de mens verbindt.  Als teken van Gods verbondenheid met ons, delen we in deze dienst brood en wijn. De dienst is in handen van ds. Mirjam Koole. Er is geen kinderkerk en oppas.”

Lezingen: 1 Koningen 19,9-18 en Marcus 9,2-10

Volgende week is er weer kinderkerk. De kinderen zijn met het 40-dagenproject/paasproject bezig. Ze zijn volgende week van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.