Kinderkerk

Kinderkerk is er voor alle kinderen van ongeveer 4 tot ongeveer 12 jaar.

Als er Kinderkerk is dan is er ook crèche voor de heel kleine kindjes.

Leiding
De leiding van de Kinderkerk bestaat uit: Marleen de Vries (voorzitter), Petra Tjalsma en Jacqueline Cool. Wij bereiden de Kinderkerk voor en zorgen in overleg met de predikant voor een passend verhaal en een verwerking. Bijvoorbeeld een spel, een proefje of iets creatiefs. In de adventsperiode en tijdens de veertigdagentijd werken we met elkaar aan een leuk project.

Vraag om extra hulp
We draaien de Kinderkerk om de beurt alleen. Maar het is fijn als we tijdens de kinderkerk iemand naast ons hebben die ons kan helpen tijdens de verwerking en samen met ons kan zorgen voor een gezellige bijeenkomst, waar de kinderen met plezier heen gaan. Daarom vragen we alle ouders of ze één of twee keer per seizoen willen meedraaien. Je hoeft er alleen maar te zijn op de zondag dat je aan de beurt bent. Geen vergaderingen, geen voorbereiding. Lijkt het je leuk om eens mee te draaien? We horen graag van je!

Het jeugdwerkteam