Kerkbrief 803 voor zondag 8 oktober 2017

Iedereen is zondag van harte welkom bij de dienst in de P.K. de Swaen. De dienst begint om 10.00 uur.

Gastvoorganger is ds. Hanna Rijken:

• Ds. Hanna Rijken, theoloog en musicus, rondde onlangs haar proefschrift over de Choral Evensong af aan de Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam (foto). Ze is docent Liturgiek aan het Rotterdams Conservatorium en predikant in algemene dienst van de Protestantse Kerk in Nederland met een bijzondere opdracht in Utrecht. Zondag zingen we als slotlied een prachtige Engelse hymn uit het Liefste Lied van Overzee: ‘Christus is de ware hoeksteen’.

Volgende week is er weer kinderkerk en oppas voor de kleinsten.

Onder dit bericht staan nog meer nieuwe berichtjes: foto’s van de dienst van vorige week, groet uit Frankrijk en Burendag 2017. Scrol hiervoor naar beneden.

Het lied uit het Liefste Lied van overzee ‘Christus is de ware hoeksteen’ kan vanwege auteursrechten niet geplaatst worden.