Kerkbrief 802 voor zondag 1 oktober 2017

Zondag 1 oktober bent u van harte welkom in de P.K. de Swaen. De dienst begint om 10.00 uur. Gastvoorganger is mw. Jacqueline Bakker. Zij stelt zicht voor:

Mijn wieg stond in Broek op Langedijk en op mijn 6e zijn we naar Edam verhuisd. Op mijn 18e verhuisde ik naar Amersfoort voor mijn studie aan een Mikojelopleiding en inmiddels woon ik al weer 26 jaar in Voorburg. Mijn ouders wonen nog wel in Edam (Kees en Ina Bakker). Vanuit nieuwsgierigheid ben ik theologie gaan studeren in Amsterdam. Die nieuwsgierigheid is o.a. aangewakkerd in de kerk van Edam maar zeker ook bij de Zondagsschool. Ik werk als geestelijk verzorger in een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische stoornis. Het Westerhonk te Monster, onderdeel van ’s Heeren Loo.
Een bijzondere plek waar het nog elke dag pionieren is om iets van Gods warmte en licht te laten doorschemeren in alle gebrokenheid van het leven…  Alles wat aan het licht komt, wordt licht. Zien, soms even… In mijn werk probeer ik zichtbaar te maken wat onzichtbaar is. Bijbelverhalen nodigen ook uit tot zichtbaar te maken. Of dit ook op 1 oktober lukt?

Kees en Ina Bakker trakteren op iets lekkers bij de koffie na de dienst, vanwege hun 50-jarig huwelijk en de verjaardag van Kees.

Foto’s van de Vredesdienst staan in het berichtje hieronder.

Er is kinderkerk. De kinderen gaan iets maken waarmee een ander getroost kan worden.