Kerkbrief 798 voor zondag 3 september 2017

Zondag 3 september bent u van harte welkom in de dienst in de Grote Kerk, aanvang 10.00 uur.
Voorganger is Jan Willem van der Straten. Ds. Aage Smilde zou voorgaan, hij is echter door ziekte verhinderd.

Onlangs heeft er een interview met Jan Willem van der Straten in Trouw gestaan. Hieronder een (samengevat) stukje uit dat interview.

In een tijd van overdaad en keuzestress kan het geloof helpen. Jan Willem gelooft dat iedereen talent heeft. De vraag is alleen hoe je er achter komt wie je bent, waar je talent ligt en of je op de goede weg bent. Hij denkt dat het geloof een anker kan zijn in deze zoektocht. Er is toch een God die van je houdt en je laat weten dat je gewild en geliefd bent? Als je daarop kunt vertrouwen neemt dat veel stress en onzekerheid weg. Erop vertrouwen dat alles goed komt en dat je er niet alleen voor staat. Deze boodschap wil hij graag aan anderen meegeven.