Kinderkerk

0445363c-8575-456a-adff-9c373a4876e4

Kinderkerk is er voor alle kinderen van ongeveer 2 tot ongeveer 12 jaar.
Als er Kinderkerk is dan is er ook crèche voor de heel kleine kindjes.

De data voor kinderkerk en oppas voor de komende periode:

03 sep
17 sep
12 nov
26 nov
03 dec
10 dec
17 dec
24 dec
25 dec

Leiding
De leiding van de Kinderkerk bestaat uit: Marleen de Vries (voorzitter), Ilse de Boer, Petra Tjalsma,  José Burghouts en Mirjam Visser. Wij vormen de kerngroep. Wij bereiden de Kinderkerk voor en zorgen in overleg met de predikant voor een passend verhaal en een verwerking. Bijvoorbeeld een spel of iets creatiefs.

Vraag om extra hulp
Wij draaien de Kinderkerk om de beurt alleen. Maar het is fijn als we tijdens de kinderkerk iemand naast ons hebben die ons kan helpen tijdens de verwerking en samen met ons kan zorgen voor een gezellige bijeenkomst, waar de kinderen met plezier heen gaan. Daarom vragen we alle ouders of ze één of twee keer per seizoen willen meedraaien. Je hoeft er alleen maar te zijn op de zondag dat je aan de beurt bent.
Geen vergaderingen, geen voorbereiding.

We verheugen ons op een inspirerend  jaar!

Het jeugdwerkteam

Wil je een keer meedraaien met de Kinderkerk?
Neem dan contact op met Ilse de Boer: e-mail
Mobiel: 06-13126758