Kinderkookcafé

Op zaterdag 30 januari 2016, organiseert het ‘Kinderkookcafé-team’  van de diaconie voor de vierde keer het kinderkookcafé, speciaal voor kinderen van de basisschool.

Je bent van harte welkom om te komen koken/bakken, onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers en het Kinderkookcafé-team!
Wanneer:  zaterdag 30 januari 2016
Tijd: 15.00-17.00 uur
Waar:  Protestantse Kerk ‘De Swaen’ Edam, ingang Nieuwehaven en Voorhaven zullen beiden open zijn.

We vragen oma’s/opa’s/ouder(s)/verzorger(s) hun (klein)kinderen tussen 14.45-15.00 te komen brengen en om 17.00 uur weer op te halen. Het Kinderkookcafé-team nodigt u uit om na afloop nog even te blijven, er staat koffie/thee voor u klaar en u kunt meegenieten van al het lekkers dat de kinderen hebben gemaakt!!

Eén onderdeel van het programma willen we vast verklappen: we gaan broodzwaantjes bakken en versieren. Want we zitten voor het eerst in ons vernieuwde kerkgebouw ‘De Swaen’. Meteen een gelegenheid om te zien hoe mooi het is geworden!

Opgeven kan, door een mailtje te sturen naar faith2008@live.nl… (dan weten wij ongeveer wat er ingekocht moet worden!). Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen, geef hem/haar dan ook op via bovengenoemde mail.

Tot dan! Namens het Kinderkookcafé-team:

Maayke, Henriette, Martine, Jitske, José & de vrijwilligers