Sponsorproject Sunshine House

Sunshine House

In november 2008 startte het diaconale Advents project ‘Met Kerst verwachten wij een kind’ van de protestanten in Edam en Volendam. Binnen de vier weken van Advent vonden we sponsorouders die de kinderen van het weeshuis Sunshine House in Pietermaritzburg te Zuid-Afrika per maand financieel ondersteunen. 36 Kinderen hebben één of meerdere sponsorouders gekregen die hen minimaal twee jaar sponsoren. Ook de diaconie betaalt mee. Inmiddels worden de kinderen al meerdere jaren gesponsord. Ook de diaconie heeft besloten het project weer voor twee jaar te sponsoren. Daar zijn wij en de kinderen in het weeshuis enorm blij mee.

Wilt u geld doneren? Dit kunt u doen op rekeningnummer NL73RABO0315622385 t.n.v. Diaconie Kerkgemeente Edam o.v.v. Sunshine House

2 reacties op Sponsorproject Sunshine House

1. G De Vries schreef:

Vroeger kon ik via deze site even kijken hoe het met ons adoptiekindje MZO ging.
    Ik kan nu geen link meer vinden met de verhalen over de kinderen.

2. Locutusweb schreef:

De site is er nog gewoon:
    weeshuis.kerkgemeente.nl…